Setmanari d'informació local - 138 anys

Entrevista amb Miquel Oliver, batle de Manacor

«Aquesta no serà la legislatura de les grans inversions. Serà la legislatura de les persones»

753

Miquel Oliver i Oliver té quaranta anys, és tècnic en prevenció de riscos laborals. És regidor de l'ajuntament des de l'any 2009.

Quin sentiment vàreu experimentar en ser nomenat batle de Manacor?
En primer lloc, molta il·lusió i al mateix temps una gran responsabilitat per assumir la batlia d'un municipi amb tant de pes. La responsabilitat de governar un municipi de 42.000 habitants és molt gran i sent molt de respecte i responsabilitat.

Quines són les primeres mesures que heu près?
Hem començat per preparar les àrees de gestió, fer un disseny equitatiu i lògic i canviar de dalt a baix l'estructura per adequar-la a l'objectiu d'arribar a totes les persones, de governar per les persones i no només per segons qui.

Aquesta no serà la legislatura de les grans inversions. Serà la legislatura de les persones. Hem començat a eliminar els privilegis que tenen els regidors... per exemple hem eliminat la reserva d'aparcaments i targetes d'aparcament per a regidors. Pretenem que aquesta sigui la legislatura de les petites accions.

Heu començat amb un govern en minoria, feis comptes ampliar-lo?
Som perfectament conscients de les dificultats que té governa¡r en minoria, en els propers dies feim comptes tenir contactes amb les formacions que no es varen pronunciar el dia de la investidura i intentarem incorporar-les. Necessitarem el màxim de forces per encarar la feina que volem fer.

Estic convençut que, en cas que no sigui possible incorporar més regidors al govern, podrem obtenir el suport d'algunes forces en temes puntuals. Nosaltres farem els màxims esforços per incorporar les altres formacions.

Tendreu present l'exemple del batle 'Garanya'?
El batle Garanya és ben present en la nostra memòria. El seu, és un model a recuperar. Un exemple de republicanisme i de gestió honesta. Volem incorporar tota la ciutadania amb la presa de decisions i tendrem les portes de la institució obertes a tots els ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.