Setmanari d'informació local - 138 anys

La decisió sobre la presidència del Consell de Menorca se postposa fins després de Sant Joan

787

Després d'una reunió de tres hores, Més per Menorca, PSOE de Menorca i Podem han decidit aquest dilluns ajornar la decisió sobre l'organigrama del Consell de Menorca, i més concretament la de la presidència de la institució, fins després de Sant Joan. En la trobada s'han limitat a avançar en el tancament de l'acord programàtic per al nou govern.

Els tres partits s'han emplaçat a una pròxima reunió dijous que ve, moment en què ja es coneixerà el resultat de la votació telemàtica amb la qual les bases de Podem hauran decidit, de forma vinculant, si entren al nou govern, amb quina formació i amb qui a la presidència.

Cal recordar que les negociacions sobre la presidència del Consell de Menorca s'han encallat en postures fins al moment irreconciliables. D'una banda, el PSOE de Menorca exigeix que sigui la seva candidata, Susana Mora, per haver estat la força més votada de l'esquerra. Amb idèntics consellers electes, Més per Menorca entén que Maite Salord, amb més experiència en la institució, és la candidata que més consens acumula entre les esquerres.

D’aquestes negociacions també estan molt pendents les formacions en l'àmbit autonòmic, ja que Més per Menorca ha expressat la seva intenció de no facilitar la investidura de Francina Armengol si se li imposa la presidència del PSOE a l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.