Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA reconeix que fa dos anys que no es neteja els contenidors

932
La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA. | EMAYA

La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat aquesta setmana en roda de premsa el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA, que ha suposat la contractació de 50 peons de reforç durant 3 mesos.
Truyol ha destacat que d’aquesta manera Emaya «ja comença a impulsar iniciatives per recuperar la dignitat de tots els barris i la neteja de Palma».


D’aquests 50 peons, 15 es dedicaran a feines relacionades amb la recollida de fems:

- 6 persones per a la neteja de contenidors. S’ha de destacar que fa dos anys que no es feia neteja de contenidors, per manca de recursos destinats a aquesta tasca. Es poden arribar a netejar una mitja de 45 contenidors de càrrega lateral i 70 de càrrega posterior, amb una jornada, és a dir uns 115 per jornada. A Palma, entre els diferents tipus, hi ha comptabilitzats 8.336 contenidors.

- 2 persones per a reforçar el servei de recollida selectiva

- 7 persones per a la retirada d'objectes voluminosos (3 per a la retirada al carrer i 4 en la recollida domicili).
La resta, 35 persones, es destinen al reforç de neteja a les diferents barriades i polígons, principalment en el torn d’horabaixa. Es distribuirà a diferents barriades «per impulsar la neteja a tota la ciutat», ha volgut destacar Truyol.

El passat més de juny es van atendre 11.344 trucades al contact center: un 40% relacionades amb la recollida de trastos a domicili, un 20% d'abonats (contractació, canvis, etc.), 9% per avaries i/o millores en el servei d’aigües, un 8% per qüestions sobre contenidors, un 8% per recaptació- facturació, 8% preguntes d'informació general i un 7% per incidències en la neteja.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.