Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI diu que el curs ha començat amb «normalitat relativa»

1223
L'STEI ha valorat de manera positiva l'inici del curs escolar. | Arxiu

L’STEI ha valorat la situació de l’inici del curs escolar 2015-2016 amb una «normalitat relativa». Per una banda, perquè no hi ha cap tipus de mobilitzacions previstes per a aquestes dates com havia succeït al llarg dels darrers cursos, perquè s’ha derogat la Llei de Símbol, o perquè el TIL ja forma part de la història.

El sindicat també considera de manera positiva la contractació per a aquest curs escolar d’uns 350 professors més, «un fet que sens dubte ajudarà a pal·liar els efectes de les retallades de l’anterior Govern de José Ramón Bauzá».

El sindicat, però ha assegurat que malgrat aquests fets, encara continua obert el conflicte dins el sector educatiu de l’ensenyament públic amb una vaga indefinida, des del setembre de 2013, que no s’ha desconvocat.

L’STEI ha desitjat que es donin les passes adients entre els negociadors perquè es trobin les solucions pràctiques i definitives que facin que els docents de les Illes Balears atorguin el seu suport majoritari a la desconvocatòria de la vaga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.