Setmanari d'informació local - 138 anys

L’EMT incorporarà 31 nous xofers durant 2016

1269

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) obrirà un procés de selecció per a la creació d’un llistat de 100 conductors per a la seva incorporació a l’empresa pública. Així, a partir de l’any que ve l’EMT comptarà amb 31 nous xofers. Els 69 restants s’incorporaran segons les necessitats que sorgeixin durant aquests anys.

L’acord per a la convocatòria del procés de selecció es va signar ahir amb el comitè d’empresa. Ara, s’ha d’aprovar pel consell d’administració de l'EMT per, després, començar el procés de selecció. El batle de Palma, Jose Hila, ha afirmat que «després de quatre anys de retallade ara comença una nova etapa que s’inicia amb la contractació de personal per oferir un millor servei». «Els treballadors de l'EMT han fet un gran esforç aquests anys a costa dels seus dies lliures, de les seves vacances, de fer més hores extres. L’EMT està gastant en hores entre 750.000 i 1 milió d’euros l’any», ha afirmat Hila. Aquesta quantitat ara es destinarà a «contractar nous treballadors perquè facin feina en millors condicions». «El nostre compromís és millorar el transport públic», ha dit el batle.

 Comitè d’empresa

La presidenta del comitè d’empresa de l’EMT, Isabel Serra, ha explicat que els darrers anys «s’han fet bastantes jubilacions que no s’han cobert». Serra ha recordat que des del 2009 «s’han jubilat uns 40 conductors». El gerent de l’EMT, Mateu Marcús, ha recordat que la contractació dels nous conductors es farà tal i com marca el conveni col·lectiu de l’empresa municipal. «La contractació dels 31 nous xofers ha estat per al nou equip una prioritat. La previsió és que a principis de 2016 es puguin incorporar els primers conductors», ha assegurat Marcús. Marcús ha recordat que els xofers de l’EMT «duen uns anys de sobreesforç». «Han aconseguit treure la feina gràcies a la seva dedicació i al seu compromís amb l’empresa», ha afirmat el gerent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.