Setmanari d'informació local - 138 anys

Càrrecs d'Educació de l'època Bauzá, cridats a declarar davant del jutge

1478
Caps de la conselleria i els representants dels docents no universitaris en una imatge d'arxiu de l'any 2013. | dBalears

Els pròxims dies 9 i 10 de febrer estan cridats a declarar davant del jutge tres alts càrrecs de la conselleria d'Educació de l'època Bauzá per la querella que varen interposar contra ells els tres directors expedientats de Maó l'abril de l'any passat i que va ser admesa a tràmit el mes de juny del mateix any.

Es tracta de Guillem EstarellasBartolomé Isern i José Ramón Mestre, als quals els docents acusen de prevaricació, arbitrarietat i abús de poder en l'obertura i tramitació d'expedients disciplinaris contra ells.

Els tres directors, que van ser expedientats l'any 2013 per haver votat en contra de l'aplicació del TIL, estat citats a comparèixer davant del jutge el pròxim dilluns 8 de febrer per tal d'exposar la seva versió dels fets.

Els querellants menorquins han presentat una sol·licitud per tal de poder dur a terme les declaracions des de Menorca i no haver-se de desplaçar a Palma. En cas de ser acceptada la petició, probablement, les declaracions es retardarien.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.