Setmanari d'informació local - 138 anys

Un grup de regidors de MÉS vol rellançar la Plataforma pel Dret a Decidir

1662
Imatge del grup de regidors d’Avançam durant la segona etapa de l’entitat. | Viquipèdia

Un grup de regidors de MÉS vol rellançar la Plataforma Pel Dret a Decidir coneguda amb el nom d’Avançam. Aquesta nova etapa estaria caracteritzada per la necessitat de construir una personalitat jurídica per a l’entitat i la participació exclusiva de regidors.

Entre els membres del grup, que només han realitzat una primera reunió, s’hi troven el pròxim batle de Palma, Antoni Noguera; l’exbatle de Manacor, Miquel Oliver; l’edil de Deià, Lluís Apesteguía; Andreu Castanyer, regidor de Sóller ; Rafel Sedano, regidor de Calvià; Pere Fuster regidor de Capdepera; o Sara Martín, de Consell.

Lluís Apesteguía, ha explicat a dBalears, que un dels l’objectiu d’aquesta nova etapa «és dotar de personalitat jurídica a l’entitat». A més, donada l’existència de l’Assemblea Sobiranista, Avançam només comptaria amb regidors electes per tal no trepitjar les iniciatives de la societat civil. Així, segons ha explicat el regidor, «es podrien reservar els espais de cadascú i arribar a una confluència».

Segons els càlculs del grup de regidors, es podrien adherir entre 200 o 250 edils de tot Balears. A banda del regidors de MÉS, l’entitat es «podria obrir» a la participació d’El Pi així com les diferents confluències de Guanyem i els partits independents.  

Segons el regidor durant la pròxima setmana se celebrarà una nova reunió del grup per tal de veure com s’ha de constituir el format de la nova plataforma així com les persones que es posaran al capdavant de la mateixa.   

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.