Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort baixa la tarifa d'autobús a l'aeroport per a residents

1658
Cort baixa la tarifa d'autobús a l'aeroport per a residents. | Arxiu

Els palmesans usuaris de targeta ciutadana pagaran menys per viatjar en les línies 1 i 21 (aeroport i port), encara que el bitllet senzill sense la targeta s'encareix i pansa de 3 a 5 euros, segons ha informat aquest dissabte l'Ajuntament.

La tarifa per a residents en les esmentades línies es rebaixa un 33%, de manera que els que tinguin targeta ciutadana passaran de pagar dels 1,50 euros actuals a 1 euro, i els perfils amb descomptes (estudiants i pensionistes), d'1 euro a 0,67 euros.

El bitllet senzill, no obstant això, s'encareix i pansa de 3 a 5 euros. Així mateix, s'implanta un bitllet d'anada i tornada, de 8 euros, que permetrà transbordar a qualsevol altra línia de l'EMT.

Així ho han anunciat el tinent de batle de Mobilitat, Joan Ferrer, i el gerent de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Mateu Marcús, que han presentat l'actualització de les tarifes de les línies de bus amb destinació o origen l'aeroport i el port (línies 1 i 21) i que presentaran el proper consell d'administració per a la seva aprovació.

Ferrer ha destacat que «l'equip de govern té com una de les seves prioritats millorar la qualitat del servei públic de transports, i això pansa, necessàriament, per una renovació de la seva flota actual», per la qual cosa considera justificada l'actualització d'algunes tarifes.

A més, Ferrer ha apuntat que «la necessitat d'inversions que precisa l'EMT no repercutirà en la ciutadania de Palma» i és per aquest motiu que es rebaixarà la tarifa als residents i als treballadors de l'aeroport.

Ferrer ha destacat que es respon així també a una «reivindicació dels treballadors de l'aeroport, que consideraven desproporcionat haver de pagar gairebé el doble que la resta de ciutadans de Palma per haver de desplaçar-se al seu lloc de treball». Ara la diferència queda reduïda a només 20 cèntims d'euro.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.