Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca constitueix la Comissió de la Diada de Mallorca

1618

La sala de comissions del Consell de Mallorca ha estat avui l’escenari de la sessió de constitució de la comissió per a l’estudi i debat de la Diada de Mallorca. El conseller electe del grup polític El Pi – Proposta per les Illes Balears, Antoni Amengual, ha estat elegit per unanimitat president d’aquest nou grup de treball encarregat d’estudiar i debatre l’actual model i celebració de la Diada de Mallorca.

Per la seva part, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha destacat que «amb la creació d’aquesta comissió de feina de la Diada de Mallorca es dóna compliment a la moció aprovada per part del Ple del Consell». Ensenyat també ha assegurat que «el fet de que la comissió estigui presidida per un conseller electe de l’oposició fa que aquesta sigui més plural i ben segur que arribarà a un consens el més ample possible».

El president de la comissió de la Diada de Mallorca, Antoni Amengual, ha manifestat que «la idea d’aquesta comissió és la d’integrar a un gran nombre de persones de tots els àmbits per tal de fer-la el més plural i representativa possible».

La comissió de la Diada de Mallorca està integrada per: Antoni Amengual (president, El Pi), Francesc Miralles (vicepresident), Miquel Àngel Coll (vocal, PSIB-PSOE), Mercè Bujosa i Lluís Apesteguia (vocals, MÉS per Mallorca), Maria Roser García i Ivan Sevillano (vocals, Podem), Mauricio Rovira, Joan Rotger i Esperanza Català (vocals, PP), i Catalina Serra (vocal, Ciutadans).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.