Setmanari d'informació local - 138 anys

Angèlica Pastor: «La Policia Local segueix fent feina malgrat les amenaces»

1848
Antònia Fuster, Angèlica Pastor i Martí Capó aquest dijous a la sala de premsa de l'Ajutament de Palma. | dB

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angèlica Pastor, ha enviat aquest dijous un missatge de «tranquil·litat, seguretat i calma» i ha assegurat que el Cos de la Policia Local segueix «treballant i avançant» en les seves tasques tot i les «amenaces» rebudes.

En una roda de premsa urgent convocada aquest dijous després de l'aparició de pintades amenaçadores a la casa del director general de Seguretat Ciutadana, Martí Capó, Pastor ha dit que tenen «clar el projecte i que no s'aturarà» la reorganització del Cos.

En aquest sentit, ha ressaltat que disposen d'1,3 milions d'euros d'inversió directa per a la Policia i que 450.000 euros són per a la renovació de la flota de vehicles.

A més, ha manifestat que tenen «total confiança» en la justícia i que estan a la seva disposició per al que els requereixin en la investigació de la trama de corrupció que actualment està sota secret de sumari.

«Les amenaces no ens aturaran», ha insistit la regidora que ha volgut expressar el seu suport a la «institució de la policia». «La majoria són persones que surten a treballar cada dia per donar un servei públic al ciutadà», ha dit.

Pastor ha incidit que segueixen «cap endavant» i que «la màquina està en marxa». «L'únic objectiu és que quan acabi legislatura, el nou organigrama redundi en un millor servei al ciutadà», ha afegit.

«Volem que els presumptes implicats paguin -ha assenyalat-, i treballar per dignificar la resta i així puguin exercir les seves tasques amb total normalitat, tot i el desànim i la inseguretat que hi ha».

Pel que fa a la remodelació de l'organigrama, la regidora ha assenyalat que estan pendents de la renovació del cap de la Policia i del cap de Recursos Humans.

«Els tràmits estan en marxa i esperem que acabin aviat, però no depèn de nosaltres, el procediment administratiu de vegades és més llarg del que ens agradaria», ha aclarit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.