Setmanari d'informació local - 138 anys

Andreu Manresa: «Les audiències seran importants, però no una obsessió mortal»

El director general d'IB3, Andreu Manresa, ha garantit que l'ens de comunicació s'encamina a ser un «fidel mirall de la comunitat» i a complir la funció de servei públic en què el periodisme serà «garantia de qualitat».

Segons Manresa, IB3 s'ha de convertir en un mitjà «volgut i desitjat» per les persones de Balears. En aquest sentit, Manresa ha assegurat que les audiències seran importants, «però no una obsessió mortal»: cal ampliar l'audiència, però no a «qualsevol preu», ha matisat aquest dijous en el Parlament.

Un ens al servei de la societat

"Ni jo ni cap dels meus directius formarem part de la política, serem observadors, gestors, no som cap polític, no farem d'IB3 res que no sigui d'interès general» ha declarat Manresa. Així, l'ens serà «marca de continguts multimèdia» en què els serveis informatius seran una aposta forta. Pel que fa a la ràdio, el directiu ha assegurat que «la ràdio no serà la germana petita», perquè és part essencial del servei públic. Per aquest motiu, ha manifestat, l'equip està treballant perquè creixi la qualitat dels programes, així com es pot observar als informatius, segons ha afegit.

La televisió i ràdio públiques com orgull de la comunitat

Manresa ha volgut insistir en la idea que darrerament els ciutadans de balears acostumen a afirmar amb orgull que «no miren» la televisió o «no tenen sintonitzada» la ràdio d'IB3. El periodista afirma la intenció de donar una volta a aquest orgull, per transformar-lo per tal que «ningú no se senti exclòs d'aquesta aventura. Venim per revertir una tendència hostil de dir orgullosament que no la miren o no la tenen sintonitzada. Demano confiança i complicitat respecte al nostre treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.