Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: Les propostes de Balears quedaran «en paper banyat»

1958
MÉS ha recordat que l'acord proposat no gaudeix de la majoria suficient per «garantir un govern estable» i ha lamentat que el Partit Socialista pacti «amb un partit de concepció centralista i uniformitzadora d'Espanya». | Arxiu UH

MÉS per Mallorca considera el possible pacte entre PSOE i C's una manca de responsabilitat dels partits de l'esquerra estatal, que no haurien de deixar que el «PP austericida i assetjat per la corrupció» tingues cap opció de governar, segons ha assenyalat el partit en referència al PSOE o Podemos.

Problemes als governs compartits

MÉS ha recordat que l'acord proposat no gaudeix de la majoria suficient per «garantir un govern estable» i ha lamentat que el Partit Socialista pacti «amb un partit de concepció centralista i uniformitzadora d'Espanya». Segons la formació, això generarà problemes allà on governen amb els socialistes en aspectes com el finançament autonòmic de les Balears i d'altres «qüestions estratègiques per a nosaltres que quedaran en paper banyat».

Manca de respecte als militants del PSOE

El partit considera que la militància del PSOE no tindrà veu en aquest acord i que la consulta plantejada «és una autèntica ofensa a la militància socialista», atès que realment no «tindrà capacitat ni una de decidir». Segons MÉS per Mallorca, això es tradueix en un «intent de boicot a què hi hagi un acord progressista».

1 de març, Dia de les Balears

La previsió del debat d'investidura per a l'1 de març, dia de les Illes Balears, no té en compte «la plurinacionalitat d'Espanya, i en concret la de la nostra comunitat». Aquest fet demostra, segons assenyala el partit, que «els representants al congrés i al senat per les Illes Balears pinten ben poc a l'escenari de les Corts espanyoles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.