Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo: «Cal salvar el Partit Socialista de l'abraçada de l'ós de Ciudadanos»

2064
Camargo ha ressaltat que «Pablo Iglesias ha recordat a Pedro Sánchez que tampoc Balears cap dins del projecte que ha signat amb Ciudadanos».

La portaveu del Grup Parlamentari Podem, Laura Camargo, ha demanat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «intervingui públicament» amb una posició «clara i ferma» a favor d'un govern d'esquerres a l'Estat Espanyol. La portaveu ha instat a la capdavantera socialista al fet que «faci front a Susana Díez i als seus homes del Partit Socialista que estan estirant cap a la gran coalició, en lloc de posar per davant a la majoria social».

Les Balears en el discurs d'investidura

Camargo ha ressaltat que «avui Pablo Iglesias ha recordat a Pedro Sánchez que tampoc Balears cap dins del projecte que ha signat amb Ciudadanos» i ha constatat que «és la primera vegada que Balears surt en un discurs d'investidura». En aquest punt, ha insistit que és «importantíssim que la presidenta del Govern tingui un posicionament polític clar i ferm per salvar al Partit Socialista de l'abraçada de l'ós que li vol donar el projecte centralista que representa Ciudadanos». Camargo ha conclòs que «si la presidenta no ho fa pel seu partit, que ho faci almenys per les nostres Illes», i ha advertit que «amb aquest pacte de dretes-centralista s'està ajudant a fer un Govern a mesura del PP».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.