Setmanari d'informació local - 138 anys

«Amb el meu marit no parlava d'Aizoon, ens ocupàvem dels nostres fills»

2092
E.P.

La Infanta Cristina assegurava ahir dijous que amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, no parlava sobre l'empresa de la qual tots dos són propietaris al 50 per cent, Aizoon, «ni sobre res que se li relacioni», en al·legar que no es tractava d'assumptes «que m'interessés parlar amb ell ». «Els nostres fills eren petits i ens ocupàvem d'ells», va deixar anar.

En la seva compareixença davant del tribunal, que va durar una hora, va assenyalar que no va dur a terme cap funció a Aizoon i que totes les decisions les adoptava el seu marit «sempre assessorat pel seu assessor fiscal».

La Infanta recordava que la visa que tenia al seu nom a Aizoon la custodiava Urdangarin, tal com ell mateix va manifestar davant del tribunal. «No recordo haver-la utilitzat, no disposava d'ella i tampoc vaig tenir la clau», va subratllar la germana del rei Felip VI qui, preguntada pel seu advocat Pau Molins sobre si va ser conscient que la targeta fos usada per carregar despeses personals, ha respost contundent que no.

L'acusada, que es va negar a respondre a la resta de les parts, assenyalava que tampoc rebia els extractes bancaris del visat.

Segons la filla de Joan Carles I, la seva única intervenció es va limitar a assistir a la notària el 2003, quan es va constituir Aizoon, on el notari «va haver de llegir l'escriptura i finalment vaig signar en presència del meu marit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.