Setmanari d'informació local - 138 anys

Reivindiquen l'edició en català del videojoc FIFA

La Plataforma per la Llengua ha engegat fa pocs dies aquesta petició a través de canvia.cat.

2182
La Plataforma per la Llengua ha engegat fa pocs dies aquesta petició a través de canvia.cat.

Volem jugar als videojocs en català!, aquest és el lema de la nova campanya de la Plataforma per la Llengua per aconseguir que el FIFA 2017 compti amb la versió en català.

La plataforma ha engegat fa pocs dies la petició a través de la web www.canvia.cat per aconseguir que un dels videojocs més venuts del mercat incorpori la llengua catalana, el pròxim 2017. 

La presència dels videojocs en català al mercat és gairebé nul·la, tant per a ordinador com per a videoconsola. Només un 9 per cent dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93 per cent disponibles en castellà i el 100 per cent, en anglès.

Des de l'entitat, manifesten que en aquest context és necessària «la pressió de tothom» per reclamar als fabricants de videojocs que incorporin el català als seus productes. «Denunciem la manca de videojocs en català per a totes les franges d'edat i en tots els dispositius».

Acaben la seva petició preguntant-nos si ens imaginem poder jugar al FIFA'17 sentint la retransmissió de Joan Maria Pou, de Joaquim Maria Puyal o de Bernat Soler.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.