Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá: «Desgraciadament, el PP de Balears no segueix la meva línia»

2374

L'expresident de les Balears i senador del PP, José Ramón Bauzá, ha carregat contra la direcció del PP de Balears per «posar-se de perfil» i no donar la «batalla diària» dels principis i conviccions. El dirigent popular ha fet aquestes declaració a les 'Converses del centredreta' del fòrum Floridablanca, on també defensa la «democràcia interna» en els partits i sistemes oberts d'elecció «un militant, un vot».

L'ara senador popular ha exposat que ell va ser el primer a realitzar un congrés obert en el Partit Popular, quan l'any 2009 li van proposar que es fes càrrec del partit, on el principi fos «un militant, un vot».

L’expresident ha explicat que va posar com a condició que els seus companys poguessin accedir al vot i decidir entre tots qui era el millor per defensar els interessos del partit i va voler presentar-se davant la societat sense la més mínima «taca» de corrupció.
Segons Bauzá, el PP de Balears no segueix la seva idea «desgraciadament». «Hi ha moltes coses per les quals treballem i lluitem, no només jo, sinó tot el partit, veig que hi ha dubtes, ambigüitat, no hi ha claredat en les idees».

Bauzá ha afegit que li «entristeix francament» quan  «n'hi ha que sobliden d'aquests compromisos que són de partit i el que volen fer és quedar bé, evitar els problemes, posar-se de perfil i no de front i pensar que això se soluciona sense donar la batalla diària dels principis i conviccions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.