Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens: «És trist que la mesura estrella del Govern sigui un impost»

2396
La portaveu ha criticat que «les mesures estrella» de l'Executiu són derogacions de normatives del PP o la creació de nous impostos. | Arxiu UH / Pere Bota

La portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, ha considerat aquest dimecres «trist» que «la mesura estavella del Govern sigui un impost» i ha assenyalat que la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, «no ha d'estar molt orgullosa» de la llei quan no va ser present al ple.

Segons Prohens, el Govern «deixa factures sense pagar als calaixos» i «no ha après dels errors». En el mateix sentit, la portaveu ha criticat que «les mesures estrella» de l'Executiu són derogacions de normatives del PP o la creació de nous impostos.


El PSIB contradiu les paraules de Prohens

La portaveu parlamentària del PSIB, Pilar Costa, ha mostrat satisfacció perquè Armengol «donarà la cara» i compareixerà a la Càmera «per parlar de temes fonamentals», com és el límit de dèficit que ha criticat Prohens. Per això, Costa ha recordat que el 2015 es va tancar amb un 1,5% de dèficit, «la xifra que va predir l'Executiu al principi de la legislatura». Segons la porta veu socialista, «el Govern ha fet una bona gestió dels recursos públics perquè ha contingut el dèficit i ha retornat drets econòmics i socials».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.