Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA: «Cort no pot destruir patrimoni en contra del 85% de la ciutadania»

2418
ARCA ha tornat a demanar aquest dissabte a l’Ajuntament de Palma que no esbuqui el monument de sa Feixina. | Arxiu

ARCA ha tornat a demanar aquest dissabte a l’Ajuntament de Palma que no esbuqui el monument de sa Feixina. L’entitat ha fet aquest reclam després que el diari ‘Ultima Hora’ hagi publicat una enquesta on s’assegura que el 85% dels palmesans estan en contra de destruir el monument.

«En política s’han de reconèixer els errors i rectificar. Rectificar seria una mostra de la grandesa de la política i de la capacitat democràtica de qui dirigeix Cort,  no una mostra de debilitat», ha assegurat l’entitat.

ARCA creu que és hora que el govern municipal accepti «l’error», fet que serà demostració del «triomf de la democràcia». «Diàleg, consens, participació real i capacitat de rectificació. I també el triomf del respecte pel patrimoni, fet al qual se varen comprometre», ha assegurat l’entitat.

Subscripció popular

Per part seva, els Padrins i Padrines Flautes de Mallorca ha proposat que la seva demolició sigui per subscripció popular i així «desapareixerà el tema econòmic com a motiu». «Proposem la creació d'un crowfunding per recaptar els fons necessaris per a la seva demolició. La compensació seria un quilo de pedra del monument per cada euro aportat, sent l'objectiu 200.000 euros. Com s'afirma que és un monument que ja no té simbologia, a la nostra associació els faria molta il·lusió el tenir en els nostres patis un bon tros de pedra perquè fos pixat pels nostres gossos», ha assegurat l’entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.