Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació ja ha realitzat 26 visites a centres de Palma

2422
L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma prossegueix amb el seu calendari de visites a centres educatius. | Arxiu

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma prossegueix amb el seu calendari de visites a centres educatius de Palma, per comptar amb una diagnosi «clara i completa» de la seva situació real i poder «dissenyar les intervencions més adequades per millorar, des de la regidoria, la qualitat dels serveis públics educatius i avaluar els serveis municipals que s’hi presten».

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i la directora general de l’àrea, Joana Bardina, ja han visitat un total de 26 centres des del passat mes d’octubre. D’aquesta manera, avancen en el compliment de l’objectiu que aquesta legislatura, per primera vegada, un regidor d’Educació vagi a tots els  centres públics d’educació infantil i primària de Palma, 58 entre escoles públiques i escoletes municipals, i pugui tornar a visitar-los en més d’una ocasió per fer-ne un seguiment.

Resposta positiva

La resposta per part de les comunitats educatives i dels equips directius de la gran majoria dels centres «està essent molt positiva», en paraules de Susanna Moll. «En general, valoren molt que anem a reunir-nos amb ells, complint amb el principi de proximitat, i que prenguem bona nota de les deficiències que ens indiquen». Si el problema és de manteniment (competència municipal), «es gestiona amb Infraestructures i si és estructural, nosaltres ho tramitem directament a l’IBISEC», ha assegurat Moll.

Les visites també serveixen per avaluar la figura de l’auxiliar de manteniment de les escoles, impulsat aquest estiu passat per «donar una resposta més àgil als problemes quotidians de manteniment dels centres». Susanna Moll ha afirmat que «la gran majoria dels centres n’estan molt satisfets, i en els casos puntuals on detectam alguna situació de disconformitat, ho analitzam amb l’àrea d’Infraestructures per donar-hi una solució urgent».

Durant els recorreguts pels col·legis i  escoletes, la regidora també recull informació dels centres sobre els representants municipals als Consells Escolars, i la seva valoració sobre els diferents serveis ofereix Cort, com el programa d’activitats de Palma Educa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.