Setmanari d'informació local - 138 anys

Àngela Bosch és la nova coordinadora de la Illes Balears Film Comission

2440
La nova coordinadora dependrà del consorci de l’Institut d'Estudis Baleàrics i realitzarà tasques per a la promoció de les Balears com a localització de rodatges audiovisuals i la internacionalització del producte audiovisual realitzat a les Illes | IBFC

Àngela Bosch Rius, amb experiència com a consultora de distribució internacional de l'audiovisual a l’Institut de Comerç Exterior i Medusa-Grup Mediaset, entre d’altres, ha estat nomenada coordinadora de la Illes Balears Film Comission.


El jurat de selecció va determinar Bosch perquè «l'informe presentat demostra un perfecte coneixement de les funcions, objectius i història de l’entitat». Segons els membres del jurat, «el projecte és mesurat, adaptat a la realitat del sector a les illes i té en compte les tasques a realitzar als diferents moments de l'any».

 

Funcions

La nova coordinadora dependrà del consorci de l’Institut d'Estudis Baleàrics i realitzarà tasques per a la promoció de les Illes Balears com a localització de rodatges audiovisuals i la internacionalització del producte audiovisual realitzat a les Illes.

 

Bosch també ha estat directora general del consorci Català Films entre els anys 2003 i 2011 i ha col·laborat en l'organització de festivals internacionals de cinema ('Miradas Doc' de Tenerife, Mare Mostra de Palma, Festival Internacional de Katowice a Polònia o el Film Forum Zadar de Croàcia, bé com a membre dels jurats de selecció, bé com a part de l'equip organitzador). La nova coordinadora ha treballat per a l'Associació de Productores Audiovisuals de les Illes Balears durant els darrers anys.

Illes Balears Film Comission

L’oficina creada pel Govern el 2014 pretén establir contacte amb les productores nacionals i internacionals perquè rodin a les Balears, amb tasques de promoció de les quatre illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.