Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal (PP): «No seré president del Govern fins d'aquí a tres anys»

2788
Imatge d'arxiu del president del PP balear Miquel Vidal. | PP

El subconscient ha traït aquest dimarts el president del PP balear Miquel Vidal. Durant el torn de preguntes, el líder de Podem, Alberto Jarabo, demanava al Govern per les mesures que es prendran cap a les empreses hoteleres que figuren en els Papers de Panamà. Durant la pregunta, Jarabo, acusava també al PP de ser còmplice de l'evasió fiscal dels empresaris mallorquins. Abans del torn de resposta de la Presidenta, Vidal ha demanat intervenir per al·lusions, la qual cosa que se li ha concedit.

En la seva intervenció, el líder dels conservadors, etzibava un «no seré president del Govern fins d'aquí a tres anys, les preguntes de control es dirigeixen a la presidència». Una consideració que ha estat rebuda per la resta de la cambra entre rialles i sorpresa.

Anècdotes a banda, la sessió plenària d'aquest dimarts ha començat, com és habitual, amb altres preguntes de control al Govern. Una de les que ha aixecat més renou a la cambra ha estat la del diputat del PP Álvaro Gijón dirigida a la conselleria de Cultura i en relació a la decisió de l'Ajuntament de Palma d'esbucar el monument de la Feixina.

Gijón, tal com han fet els seus companys de partit a Cort, ha apel·lat a la resolució i acords assolits l'any 2010 per tal de «contextualitzar» el monument. Ha respost a la qüestió la consellera Ruth Mateu, que a banda de sentenciar que el Govern no té competències en aquest afer, assegurava que el monument no té cap valor i que «la contextualització no està ben feta». A més a més, mostrava una fotografia d'abans de la «contextualització» del monument i la comparava amb una de la setmana passada en la qual membres del PP protestaven davant del monòlit, tot assegurant que «les coses no han canviat gaire». La interpel·lació ha acabat amb una certa cridòria des del banc dels conservadors.

La Llei de Transparència, el preu que paga el Govern pel manteniment dels jardins de Marivent o la pobresa energètica han estat altres assumptes que s'han tractat en les primeres hores de la sessió parlamentària d'aquest dimarts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.