Setmanari d'informació local - 138 anys

Albiol (PP): «Dubto que l'ecotaxa es destini a fomentar el sector turístic veient el personal que governa a Balears»

2942
Albiol s'ha mostrat preocupat respecte al sector nàutic de les Balears, per «la falta de sensibilitat cap al sector nàutic i turístic de les persones que ara hi ha al Govern, que envien missatges preocupats». | Zipi

El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, s'ha manifestat aquest divendres en contra de l'impost de turisme sostenible de les Balears. Segons Albiol, l'impost «es podria plantejar si es garantís que fomentaria el sector turístic, però coneixent al personal que governa les Illes, hi ha una clara voluntat de recaptació pura i dura».

Albiol ha aprofitat la visita a Mallorca per reunir-se amb representants del sector nàutic, al costat del president regional del PP, Miquel Vidal, i el senador autonòmic José Ramón Bauzá, a més del diputat Álvaro Gijón i la portaveu municipal a Palma, Marga Durán.

El líder del PP català ha expressat que «per defecte personal, estic en contra dels impostos», i en aquest sentit, ha assegurat que «els turistes ja paguen quan vénen a les Balears, i pagar més imposts és poc suggeridor».

D'altra banda, Albiol s'ha mostrat preocupat respecte al sector nàutic de les Balears, per «la falta de sensibilitat cap al sector nàutic i turístic de les persones que ara hi ha al Govern, que envien missatges preocupats». En aquest sentit, el representant ha desitjat que «torni un govern del PP a les Illes al més aviat possible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.