Setmanari d'informació local - 138 anys

Govern i Cort fan front comú contra les festes etíliques

2954
Hila i Barceló durant la seva visita a la Platja de Palma. | Cort

El batle de Palma, José Hila, i el vicepresident del Govern, Biel Barceló, han advertit aquest dissabte que tant l'Ajuntament com el Govern actuaran contra els empresaris que organitzin festes etíliques «amb totes les armes que tenim».

Així de contundent s'han mostrat Hila i Barceló en declaracions als mitjans durant una visita aquest dissabte a la Platja de Palma, en què s'han reunit amb representants de les associacions de veïns de la zona per analitzar el començament de la temporada turística.

«No tolerarem el turisme de borratxera», ha estat el missatge conjunt que Ajuntament i Govern han volgut llançar, posant l'accent en que el que volen és «turisme familiar o d'activitats esportives».

Decidits a acabar amb aquest tipus de turisme «que afecta la convivència i la imatge de les Balears», les institucions han avançat que actuaran «amb totes les armes que tenim» contra els empresaris que organitzin festes etíliques com la que es va produir la setmana passada , quan centenars de turistes es van concentrar per beure a primera línia de Platja de Palma.

Aquestes actuacions, han dit Hila i Barceló, no es limiten només als departaments de Turisme sinó que podrien produir-se també des de Consum o Treball. «Actuarem des de totes les àrees que puguem», ha incidit Barceló.

Així mateix, Hila ha destacat que la Policia ja ha enviat acta relativa a la festa de la setmana passada a diferents conselleries del Govern, Delegació de Govern i Ajuntament. Per això, el batle de Palma ha recomanat als empresaris que organitzen aquestes festes «que deixin de fer-ho, perquè tindrà conseqüències greus». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.