Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació cedeix material per a una escola de Síria

2968
El camió amb tot el material escolar destinat a Síria. | CAIB

La Conselleria d’Edudació i Universitat ha cedit material escolar per muntar una escola a Síria. El projecte el desenvolupa  l’ONG Asociación de Apoyo al Pueblo Sírio, gràcies a l’ajuda incansable de la voluntària Antònia Triguero, promotora de diverses campanyes solidàries.

Els voluntaris han recollit aquesta setmana el següent material del magatzem de la Conselleria: 85 taules, 65 cadires, una taula de professor, una cadira de professor, 1 cadira de director, 2 cadires d’oficina, 1 pissarra i 1 armari/prestatgeria.

Aquest material formarà part del conjunt de donacions que pròximament aquest grup de voluntaris fa comptes enviar a Síria. De fet, s’està organitzant una diada solidària per dia 21 de maig al Quarter General Luque d’Inca amb activitats familiars per a tot el dia.

L’objectiu d’aquesta iniciativa es la de recaptar fons per a fer possible el projecte de l’Asociación de Apoyo al Pueblo Sírio  de muntar aquesta escola i un hospital. Entre el material que es necessita hi ha un respirador que suposa una inversió elevada i que esperen poder aconseguir amb el que es recapti a aquesta diada.

Actualment ja tenen confirmada la donació d’una ambulància equipada per part d’SSG, un aparell de Raigs X i altres elements hospitalaris i han iniciat una campanya de recollida de material escolar entre particulars.

El col·lectiu de voluntaris va aconseguir enviar en la seva anterior iniciativa d’ajuda als refugiats 1 contenidor d'Eivissa i 7 de Mallorca. Quatre d’aquests contenidors han anat a distints camps de refugiats de la Grècia continental, assegurant-se de la recepció material pels refugiats gràcies a la col·laboració del voluntariat que presta l’ajuda en la zona, així com alguns voluntaris mallorquins i eivissencs que també han viatjat per assegurar cada entrega gestionant i cercant solucions a les traves burocràtiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.