Setmanari d'informació local - 138 anys

Una campanya de l'ASM cerca firmes «per una candidatura unitària de país»

2976

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha posat en marxa una campanya per aconseguir suports al manifest presentat aquesta setmana 'Per una candidatura unitària de país'. Aquesta campanya està dirigida tant a particulars com a organitzacions o entitats.

L'ASM informa que tothom que s'hi vulgui adherir a títol inividual ho pot fer signant la petició, a través de la plataforma Change. Al lloc web de l'ASM, www.assembleamallorca.cat, s'hi pot trobar tant el comunicat com aquest enllaç.

Aquelles organitzacions o entitats que es vulguin sumar a la petició trobaran l'enllaç al mateix lloc: https://docs.google.com/forms/d/1vLwVXWzKIrk_TzmfFkW1qtyTCl8zZDfM2FJAJ9YXG0Q/viewform?c=0&w=1

A banda, s'ha creat expressament la pàgina de facebook on s'hi troba el manifest i les diferents opcions d'adhesió. 
 
Perquè es deixi de decidir a Madrid
 
El manifest promogut per l'ASM comença així: «Davant la convocatòria d'unes noves eleccions al congrés de diputats espanyol, les persones sotasignants feim una crida a les formacions polítiques de país, és a dir aquelles que decideixen la seva actuació a ca nostra i no als despatxos de Madrid, perquè configurin una llista unitària amb l'objectiu de defensar el finançament, l'autogovern, el territori, la llengua i la cultura de les Illes Balears i Pitiüses».
 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.