Setmanari d'informació local - 138 anys

Negueruela sobre el TTIP: «El Govern s'oposarà a qualsevol tractat que danyi els drets dels treballadors»

3004
El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts que el Govern s'oposarà al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) si aquest «danya els drets dels treballadors». | Horrapics

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts que el Govern s'oposarà al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) si aquest «danya els drets dels treballadors».

En aquest sentit, Negueruela ha mostrat suport als treballadors de 'El Mundo-El dia de Baleares', en vaga per un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a conseqüència «de la reforma laboral del PP». El conseller a accentuat que l'Executiu «està compromès amb els drets dels treballadors» i per això aquests «ens tindran sempre per vetllar per aquest tipus de drets».

Comissió d'estudi sobre l'impacte del TTIP

Negueruela ha indicat que s'està treballant amb la Conselleria de Presidència per «coordinar els mecanismes necessaris perquè la comissió d'estudi sobre l'impacte del TTIP a les Balears comenci a caminar».

En aquest sentit, el conseller ha lamentat la «falta d'informació» que hi ha sobre aquesta matèria i s'ha compromès a dur a terme «estudis precisos» perquè «és bàsic mantenir la protecció dels drets». Segons Negueruela, «la posició del Govern és crear aquesta comissió, i si hi ha efectes negatius, seria denunciable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.