Setmanari d'informació local - 138 anys

Ben Amics: «La Llei LGTBI és necessària per al desenvolupament de la societat»

3256
El col·lectiu afirma que «el text neix de la necessitat social real d'eradicar les desigualtats que sofreix el col·lectiu LGTBI» | Ben Amics

L'associació Ben Amics, partícip i impulsora del procés de redacció i revisió dels continguts de la llei LGTBI que s'ha aprovat aquest dimarts al Parlament, destaca la «importància d'aquesta norma de cara a la protecció dels menors LGTBI en l'àmbit educatiu; l'atenció a menors i adults transsexuals i la intersexualitat», entre d'altres.

El col·lectiu afirma que «el text neix de la necessitat social real d'eradicar les desigualtats que sofreix el col·lectiu LGTBI» i d'aquestes en destaca «el no reconeixement de la lliure identitat de gènere o l'assetjament escolar». D'altra banda, l'associació insinsteix en la importància de «l'actualització de protocols sanitaris i educatius que contemplin la diversitat sexual i de gènere; l'accés a les tècniques de reproducció assistida del sistema públic de sanitat per a dones lesbianes, bisexuales i/o solteres o la inclusió del factor LGTBI en temes d'immigració, així com en estudis estadístics (IBESTAT)», entre d'altres.

Segons la presidència de Ben Amics, encapçalada per Jan Gómez, «no és possible el ple desenvolupament de la societat sense un sistema que parli de la realitat afectiva-sexual i la identitat de gènere, que proveeixi de referents positius». En el mateix sentit, Gómez assegura que «reconèixer la diversitat del col·lectiu LGTBI i la discriminació que avui dia segueix sofrint és quelcom que no es pot obviar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.