Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal (PP): «Quantes formacions tenen 23 persones per liderar un projecte?»

3258
Vidal ha defensat el procés utilitzat per triar al número u de la llista i ha volgut destacar el fet que s'hi hagin presentat 23 candidats. | Arxiu UH/P. Bota

El Comitè Electoral Regional elevarà aquesta tarda al Comitè Nacional les 23 candidatures presentades a encapçalar la llista del Partit Popular al Congrés, perquè sigui aquest organisme qui triï la persona que ocupi el primer lloc. Segons el president  Miquel Vidal «hem seguit el full de ruta que va decidir la Junta Regional dijous passat i en no haver-hi un únic candidat de consens, el Comitè Nacional, que és l'òrgan competent d'elaborar les llistes, adoptarà una decisió sobre aquest tema».

Vidal, ha afirmat que «és normal» que el comitè electoral nacional del partit designi al candidat balear al Congrés. Segons ha assegurat, «sempre s'ha fet així».

Vidal ha defensat el procés utilitzat per triar al número u de la llista i ha volgut destacar el fet que s'hi hagin presentat 23 candidats. «Quantes formacions tenen 23 persones per liderar un projecte?», ha insistit. En el mateix sentit, el president ha assegurat que sigui qui sigui el candidat «tots estarem darrere d'ell per aconseguir el nostre objectiu, que és guanyar les eleccions amb un programa que millori la vida dels nostres ciutadans, perquè el nostre objectiu no és desbancar a ningú».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.