Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern demana la denominació en català per als aeroports de les Balears

3306

El Govern ha demanat al Ministeri de Foment que s'apliqui la normalització lingüística en els noms dels aeroports de les Balears, és a dir, que es titulin en català i que el de Palma de Mallorca dugui només el nom de Palma.

El conseller de Territori, Marc Pons, ha informat, durant la seva compareixença sobre connectivitat aèria a la Comissió de Turisme del Parlament, sobre aquesta petició realitzada a la ministra de Foment, Ana Pastor, en la trobada que varen mantenir la setmana anterior.

Pons ha dit que, malgrat que el cavall de batalla és la tarifa plana de 30 euros interilles, «aquest també és un tema important».  

El conseller ha apuntat que en aquesta petició de canvi de noms dels aeroports, el Govern cercarà el consens parlamentari per anar a Madrid a reivindicar-ho amb més força.

El conseller ha informat el Govern continua defensant a Madrid la cogestió aeroportuària, per la qual cosa ha sol·licitat per escrit, d'acord amb la llei, crear la comissió de l'aeroport de Palma per aconseguir «un espai de gestió on ajuntament, consell insular i Govern puguin ser-hi presents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.