Setmanari d'informació local - 138 anys

Puigdemont a Armengol: «Catalunya ja es troba en un procés de postautonomia»

El president de la Generalitat ha dit que el seu projecte polític i econòmic «es diu estat independent»

3308

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit aquest divendres a Palma que, a Catalunya, «políticament», ja no els toca «liderar la revisió del sistema de finançament» perquè ells es troben en un procés de «postautonomía i preindependencia». «El nostre projecte polític i econòmic es diu estat independent», ha afegit el president català.

Per la seva banda. la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest divendres davant Puigdemont que encara que «defensaria fins a la sacietat que Catalunya es quedés en una Espanya en la qual es sentís còmoda» ha assenyalat que en comptes de centrar-se «en les diferències, prefereix centrar-se en el que va en benefici dels ciutadans».

Armengol s'ha expressat d'aquesta manera en un acte que ha tengut lloc al Consolat de Mar a Palma per oficialitzar la reingrés de les Balears a l'Institut Ramon Llull i en el qual han anunciat la creació d'un grup tècnic per treballar per la «millora del sistema de finançament» amb el qual col·laborarà l'expert menorquí Guillem López Casasnoves.

Sobre l'estelada

Puigdemont, ha dit aquest divendres a Palma que si aixequen la prohibició «absurda» de prohibir les estelades, estarà encantat d'anar a la final de la Copa del Rei.

Per la seva banda, Armengol s'ha manifestat en un sentit similar i ha dit que aquesta decisió és «un error polític que crispa, quan el prioritari és arribar a acords».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.