Setmanari d'informació local - 138 anys

IBClusters prepara el desenvolupament d'unes 'illes intel·ligents'

3316
El president d’IBClusters, Jaume Monserrat, ha subratllat la importància «d'aconseguir un model de desenvolupament econòmic de l’illa, que impliqui un equilibri entre l’economia, la societat i el medi ambient». | IbClusters

La col·laboració en el desenvolupament d'una estratègia Smart Island per a Mallorca ha estat l'eix de la reunió que han mantingut aquest dijous membres del Consell Insular de Mallorca i d'IBClusters. Aquesta cooperació tindrà lloc en el marc del projecte presentat per la Conselleria de Modernització i Funció Pública a la I Convocatòria d'Illes Intel·ligents, que impulsa el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de l'entitat pública Red.es, en el marc de l'Agenda digital per a l'Estat Espanyol.

Segons la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, «el propòsit d'aquest projecte és aplicar la innovació, no només tecnològica, per potenciar un producte turístic diversificat i de qualitat que fomenti la cultura, el patrimoni, l'esport i la naturalesa».

Per altra banda, el president d'IBClusters, Jaume Monserrat, ha subratllat que el projecte Mallorca Smart Island comparteix amb IBClusters un dels seus principals eixos, «aconseguir un model de desenvolupament econòmic de l'illa, que impliqui un equilibri entre l'economia, la societat i el medi ambient».

Els IBClusters

IBClusters és una associació que conjuga els sis clusters que actualment operen a Balears: 

Turistec (Cluster Internacional de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació aplicades al Turisme), CLAB (Cluster Audiovisual de les Illes Balears), Balears.t (Cluster d'Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears), BIOIB (Cluster Biotecnològic de les Illes Balears), Idimar (Cluster d'Innovació Marina de les Illes Balear) i CliQIB, (Cluster de la Indústria Química dels Illes Balears) – juntament amb Cambra de comerç i la Universitat de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.