Setmanari d'informació local - 138 anys

Sintes (El Pi): «Volem que Menorca jugui de titular, deixarem la banqueta»

3338
Imatge del Congrés d’El Pi de Menorca. | El Pi

Proposta per les Illes de Menorca canvia els dirigents. El Congrés de la formació ha elegit aquest cap de setmana una nova Executiva encapçalada per Jose Luis Sintes, com a nou president de la formació. «Som un partit que vol fer feina i això és el que m’ensenyaren Florencio Conde i Jaume Font quan em varen convèncer», amb aquestes paraules ha agraït el nou president la tasca fins ara per Florencio Conde, qui seguirà fent feina com a vocal de l’Executiva.

«Volem que Menorca jugui de titular dins les illes Balears, ara estam a la banqueta, i això només es pot fer des de la política. Estam aquí per gestionar, per prendre decisions», ha explicat durant la seva intervenció. «El Pi és com un gran ajuntament perquè ens preocupam per tot, basta veure la tasca dels qui són a les institucions, feim feina per solucionar els problemes», ha afegit Sintes. «Farem feina per tenir representació a tots els ajuntaments», s’ha compromès.

Per la seva banda, el president del Pi a Balears, Jaume Font, ha recordat la bona trajectòria feta fins ara tot encoratjant que, amb les actuals circumstàncies, «si feim les coses fetes, amb un discurs centrat, moderat, i donant el protagonisme que li pertoca a Menorca, creixerem encara més», ha dit. 

Abans de l’elecció de la nova executiva insular, s’han aprovat dues ponències a càrrec de Joan Forcada i Pedro Massa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.