Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 80 cerveses de tot el món, a punt per al II Artà Beer Festival

3400

L'Associació Malalts de Birra organitza l'Artà Beer Festival per segon any consecutiu, amb el suport de l'Ajuntament d'Artà i la col·laboració del Govern i el Consell. L'edició d'enguany comptarà amb importants novetats: s'ha creat una app per a mòbils que guiarà el visitant pel festival; també hi haurà dos dels millors mestres cervesers de l'estat espanyol: Juan A. Rodríguez, de NaparBier, i Daniel Fermún, de l'Institut de Cervesa Artesana de Barcelona.

Moltes de les cerveses que se serviran es podran tastar per primera vegada a les Balears. És el cas de l'Anderson Valley Hop Ottin (EEUU), la Piris Lindy Hop (cuinada a Barcelona per un artanenc) o tots els barrils de l'Institut de la Cervesa Arteana (Barcelona). A més, enguany també es podrà tastar la cervesa 'XVI', una edició limitada de 750 litres creada a propòsit per al festival.

Una altra novetat és el pre-Artà Beer Festival: a partir d'aquest dijous i fins a l'inici del festival, qualsevol persona que vulgui tastar la cervesa del festival ho podrà fer en els bars i restaurants col·laboradors. En aquest punt, cal destacar l'esforç que han fet alguns establiments del poble per fer realitat aquest esdeveniment. Hem de recordar que 'Malalts de birra' és una associació sense ànim de lucre i organitza el festival amb l'ajut de col·laboradors desinteressats. 

L 'Artà Beer Festival no és només una mostra de cervesa, sinó que fomenta tot tipus d'activitats relacionades amb el món cerveser.  Durant els dos dies hi haurà tasts guiats, el II Concurs de Homebrewing i una taula rodona sobre el present i el futur de la cervesa artesana, entre d'altres. Per altra banda, també hi haurà actuacions musicals i sessions a càrrec de Rock FM.

Les cerveses mallorquines del festival

A l'Artà Beer Festival tampoc hi faltaran les cerveses de casa. En l'edició d'enguany, hi seran presents: Sullerica, Banyarriquer, Toutatis i Beer Lovers. També, i amb una gran representació de la seva varietat, hi haurà la cervesa Piris, elaborada a Barcelona per un artanenc.

Funcionament

Els horaris del festival seran divendres de 18:30 a 2 de la matinada i dissabte de 10 a 2 de la matinada. L'entrada és gratuïta. Només caldrà comprar el tassó del festival, que costarà dos euros, és de vidre i serà retornable. Les consumissions de cervesa també tendran un preu de 2 euros. Per acompanyar, hi haurà una gran varietat de tapes, coques i entrepans elaborats per la mateixa associació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.