Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Atlàtida Film Fest aterra a Palma amb una cartellera dedicada a Europa

3422
Cartell de l'Atlàntida Film Fest.

L’Atlàntida Film Fest aterra a Palma. La sisena edició d’aquest prestigiós certamen, dedicat enguany a Europa, inclourà projeccions de cinema on-line, projeccions de pel·lícules, concerts, conferències i concerts.       

Del 27 de juny al 27 de juliol tindrà lloc el Festival en línia. Paral·lelament, a Palma, les activitats es duran a terme entre el 27 de juny i el 3 de juliol. Entre els temes de màxima actualitat que s’analitzaran s’hi troben la gestió fronterera, la política de la UE, l dilema generacional i la memòria històrica.

El Festival programarà pel·lícules inèdites comercialment entre les que es troben "Lampedusa in Winter" (Jakob Brossmann), Premi de la Crítica al Festival de Locarno, "Mediterrània" (Jonas Carpignano), Millor Debut de l'any segons la crítica americana , "Democracy" (David Bernet) definida per The Guardian com "un triomf cinematogràfic absolut" o "Bang Gang" (Eva Husson), una de les pel·lícules més controvertides de l'any.

Per incentivar el debat, algunes de les pel·lícules es podran veure de manera gratuïta a les Voltes. Abans de les projeccions tindran lloc conferències i taules rodones entre cineastes i experts de política internacional i economia que es celebraran al Museu de Mallorca; després de les mateixes se celebraran concerts.

Entre el cartell del concert s’hi troben artistes com Joan Dausà, Pablo Und Destruktion, De la Puríssima, Meneo, The Suicide of Western Civilization i Lili’s House.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.