Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmer: «El PP és la millor opció per a les Balears i per a Espanya»

3426
El cap de llista al Congrés pel PP balear en les pròximes eleccions, Teresa Palmer, ha defensat que el PP «és la millor opció per a les Balears i per a Espanya». | PP

El cap de llista al Congrés pel PP balear en les pròximes eleccions del 26J, Teresa Palmer, ha defensat aquest dissabte que el PP «és la millor opció per a les Balears i per a Espanya».

Així ho ha expressat Palmer en el I Fòrum polític d'idees organitzat pel PP de Calvià, en el qual també ha intervingut el president regional del PP, Miquel Vidal, i que també ha comptat amb la presència del número quatre al Congrés en la llista popular als comicis generals, Pere Rotger, i els candidats al Senat Miquel Ramis i Catalina Soler.

Durant la seva intervenció davant un centenar d'assistents entre simpatitzants i afiliats, Palmer ha llançat un missatge d'optimisme de cara a la pròxima cita electoral i ha defensat que «només el PP pot assegurar la recuperació iniciada en l'anterior legislatura i arribar a la xifra dels 20 milions d'espanyols treballant a 2020 "perquè" sabem com fer-ho».

Palmer ha demanat que no es perdi la memòria sobre quina era la situació de les Balears i d'Espanya en 2011: «No s'ha d'oblidar ni pot quedar com una anècdota. A les Balears aconseguim canviar la dinàmica de destrucció d'ocupació i liderem la recuperació a Espanya» .

La candidata popular ha defensat «la moderació, la serietat, el sentit comú i la confiança» com fortaleses del PP enfront de les polítiques «radicals, populistes i extremistes d'altres partits que només s'uneixen per desallotjar-nos de les institucions i destruir el que hem construïts entre tots per acontentar els seus».

«Desgraciadament sabem com funciona un Executiu liderat per socialistes, nacionalistes i populistes, el patim diàriament a Balears i també ho viviu en primera persona aquí, a Calvià», ha afegit.

Per això, Palmer ha demanat un esforç a tots els afiliats i simpatitzants per recuperar l'optimisme pel PP i traslladar-lo a tota la gent. La candidata popular ha reiterat que la seva campanya serà «en positiu, propera i a peu de carrer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.