Setmanari d'informació local - 138 anys

Sobirania per a les Illes (SI) presenta la llista dels seus candidats a les eleccions

3442
Sobirania per a les Illes (SI) presenta els seus candidats. | SI

Sobirania per a les Illes (SI) ha presentat aquest dissabte els seus candidats al Congrés i al Senat, Mateu Matas ‘Xurí’ i Josep de Luis Ferrer, que encapçalen les llistes amb les que concorreran a les eleccions del proper juny.

L'acte de presentació ha tingut lloc al Puig de Santa Magdalena (Inca). Segons ha destacat la formació, SI es presenta «per dur a Madrid un projecte independent i clar de la nostra terra, com a única veu vàlida per exigir un finançament propi que permeti garantir drets socials bàsics i millorar l'educació, la sanitat, les pensions, l’habitatge i la suficiència energètica».

Igualment tindrà com a fites «la defensa del dret a decidir, la llengua i cultura pròpies, l'empresa local i el patrimoni natural».

El candidat al Congrés, Mateu Matas ‘Xurí’ (1982) és glossador i ha escrit en diversos mitjans de comunicació. Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel 2005 (OCB).

Per la seva banda, el candidat al Senat, Josep de Luis Ferrer (1971), és llicenciat en Dret i advocat en exercici, membre de la Comissió de Normalització Lingüística del Col·legi d'Advocats.

Tanca la llista de suplents al Congrés l'escriptora Maria Antònia Oliver, recent Premi d'honor de les lletres catalanes i presidenta fundadora de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.