Setmanari d'informació local - 138 anys

La dona assassinada a Pollença va acudir a la Guàrdia Civil quatre hores abans del crim

3496

Lucia Patrascu va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil perquè volia denunciar el seu marit per maltractaments, però, finalment, no ho va fer. Només quatre hores després va ser assassinada. És per això que la Comandància de Palma ha obert una investigació interna per aclarir si el protocol habitual en aquests casos de violència de gènere va ser respectat.

Des de la Comandància palmesana es vol confirmar que l'actuació de la Guàrdia Civil de Pollença va ser correcta i està previst que li prenguin declaració al comandant de lloc i als agents que es trobaven a la caserna quan Lucía Patrascu hi va anar

Fonts policials asseguren que es depuraran les responsabilitats pertinents en cas que no s'hagi actuat de manera correcta. Serà una jutgessa d'Inca l'encarregada de valorar l'actuació de la Guàrdia Civil.

A més, i segons apunta avui el diari Última Hora, ha transcendit és que va ser un crim en directe. Diverses desenes de veïnats o vianants varen presenciar parcialment la baralla inicial, dins de la casa, i les posteriors punyalades al balcó, però només un d'aquests testimonis -un ciutadà alemany- va anar a auxiliar la víctima. Alguns d'aquests testimonis es van dedicar a gravar la baralla. La Guàrdia Civil tem que algun dels testimonis vulgui vendre aquest material.

L'assassinat de Pollença és el 3er feminicidi a les Illes Balears en el 2016.

Si sou víctimes de violència de gènere o coneixeu algú que ho sigui, telefonau al telèfon gratuït i anònim 016.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.