Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea de Docents denuncia les «ràtios il·legals» a infantil i primària

3638
Membres de l'Assemblea de Docents de l'IES Santa Margalida exigeixen «una assignació de grups, ràtios i quota de professorat més justa». | Assemblea de Docents

La Coordinadora de l'Assemblea de Docents demana a la Conselleria que es planifiquin ràtios legals d'infantil i primària per al curs vinent. A secundària, batxillerat i formació professional es farà seguiment dels centres amb previsions de matrícula superiors a les ràtios màximes.

La Conselleria atorga grups a les escoles i instituts per damunt del que marca la legislació estatal, tot i que a finals d'aquest curs caduca la vigència de l'excepcional augment del 20% de la ràtio a cada grup classe, segons denuncia l'Assemblea de Docents en un comunicat.

En concret, el màxim permès per al curs 2016-2017 són 25 alumnes a infantil i primària; 30 a ESO i FP i 35 a batxillerat. En aquest sentit, els docents denuncien que la Conselleria programa mantenir agrupaments per damunt d'aquestes ràtios per a l'any vinent. Segons l'Assemblea, «no es tracta d'un cas o dos, sinó de quelcom bastant estès a molts de centres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.