Setmanari d'informació local - 138 anys

Units Podem MÉS organitza una 'Ruta corrupta' per Palma

3662
Units Podem MÉS organitza una 'Ruta corrupta' per Palma. | E.P.

Units Podem MÉS ha organitzat aquest dissabte una 'Ruta corrupta', un recorregut pels carrers de Palma en què han repassat els principals casos de corrupció a les Balears i els seus llocs simbòlics.

Els candidats d'Units Podem MÉS han passat per l'antiga seu d'Unió Mallorquina, la plaça de Cort, les seus de PSIB i PP i el 'palauet' de l'expresident Jaume Matas. Segons ha explicat el cap de llista, Juan Pedro Yllanes, a l'acte han convidat a tots els partits, encara que no han participat, tot i que ho considera «una forma dialèctica de transmetre als ciutadans que  no ho podem tolerar ».

Per això, Yllanes ha dirigit les seves crítiques contra el PP, ja que considera que la ruta és «recordar-li al PP la seva història a les Balears». El candidat s'ha mostrat convençut que se seguiran coneixent casos de corrupció perquè «els ciutadans estan conscienciats».

En aquest sentit, ha destacat l'aprovació per part del Parlament de l'oficina anticorrupció a les Balears. A més, ha mantingut que la resta d'Espanya hauria de ‘prendre exemple’ de la intensa activitat de la Fiscalia Anticorrupció i l'Agència Tributària a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.