Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ateneu de Felanitx tanca temporalment

3838
Els membres de l'Ateneu afirmen que «han estat 2 anys de molta feina i molta intensitat i necessitam fer una aturadeta a nivell personal i polític». | @Ateneu de Felanitx

Els membres de l'Ateneu de Felanitx han decidit «tancar l'espai de forma temporal» per fer una aturada a «nivell personal i polític» i redefinir el projecte, entre altres motius. Es preveu una assemblea a finals de setembre per concretar «què volem que sigui l'Ateneu en el proper temp». En el mateix sentit, el grup afirma en un comunicat que es mantenen fidels als principis i manera d'autogestió i organització.

El comunicat de l'Ateneu

«Des de l'Ateneu de Felanitx hem decidit tancar de forma temporal, l'espai. Romandrem tancats durant els mesos d'estiu, però així i tot es farà qualque acte puntual que anunciarem. Les raons són variades, però les podríem agrupar en tres grans blocs:

· Han estat 2 anys de molta feina i molta intensitat i necessitam fer una aturadeta a nivell personal i polític
· La Trobada de Casals i Ateneus (maig 2016) ha suposat un punt d'inflexió,amb molta energia invertida
· Volem redefinir el projecte, obrir-lo a què més gent i més col·lectius s'hi puguin afegir.

És sobretot, per aquest darrer motiu, que hem decidit que a finals de setembre (concretarem la data més endavant) farem una assemblea on tots els socis, col·lectius i persones hi estan convidades, per plantejar què volem que sigui en el proper temps l'Ateneu.

Volem diversificar les activitats i redistribuir l'espai, per així poder ampliar el marc de projectes que es poden desenvolupar a l'espai.
Seguim fidels als nostres principis i la nostra forma d'autogestió i organització, però necessitam aturar-nos uns mesos per després encarar amb més força aquesta nova etapa. Vos enyorarem! Però tornarem ben aviat. Una abraçada!»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.