Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma celebra Sant Joan amb tallers infantils, batucades i més de dos-cents dimonis

3978
El dia de Sant Joan hi haurà una nit dedicada a la música, amb les actuacions dels grups l'Ermità i El Niño Alcalino & the Chusters. | Ajuntament de Palma

La celebració de Sant Joan a Palma s'ha dividit en dues jornades: dia 23, en què els protagonistes seran el foc i els dimonis, i dia 24, que es dedicarà a la música i a la commemoració del 40 aniversari de les festes d'estiu de barriades. La festivitat se celebrarà al parc de la Mar a partir de les 19h de dia 23 i a partir de les 21h de dia 24, segons informa l'Ajuntament de Palma en el programa de Sant Joan 2016.

Programació de dia 23 de juny

Activitats pels més «dimonions»: Tallers pels més petits entorn de la figura del dimoni; un corredimonis a càrrec dels dimonis infantils i batucada de la colla Realment Cremats. Els infants podran lluir els picarols i les cues que hauran creat. També hi haurà jocs per tal de donar a conèixer els dimonis de festa existents a Mallorca i les colles de dimonis de foc de Palma.

Actuació d'Al-Mayurqa i presentació del Dimoni Bufó, encarregat del pregó d'enguany, Toni Rotger.

Correfoc: Dues bèsties de foc i dos-cents dimonis de sis colles, acompanyats per 98 timbalers i batucaires i 45 persones de suport, ompliran de foc i fum el parc de la Mar. Està previst el consum de 3.328 unitats pirotècniques, un total de 81,43 quilograms de material. El correfoc tendrà una durada aproximada de 60 minuts.



Programació de dia 24 de juny

El dia de Sant Joan hi haurà una nit dedicada a la música, amb les actuacions dels grups l'Ermità i El Niño Alcalino & the Chusters. Entre les dues actuacions musicals, la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, en commemoració del 40 aniversari de les festes d'estiu a barriades, oferirà unes imatges recordant moments d'aquestes festes organitzades pel moviment veïnal de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.