Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 26-J en cinc flaixos: darreres hores

4042
Al debat de Canal 4 hi participaren Miquel Ramis (PP), Pere Joan Pons (PSOE), Mateu Matas, Xurí, (Sobirania per a les Illes), Antoni Verger (Units Podem MÉS) i Fernando Navarro (Ciudadanos). | C4

Les darreres hores de campanya han vengut marcades per l'impacte del referèndum sobre l'anomenat Brexit i la victòria dels partidaris de sortir de la UE, per la preparació dels actes finals de campanya i per dos importants debats entre representants de les cinc candidatures amb possibilitats d'obtenir representació per Balears.

El primer flaix correspon al debat que s'ha fet aquest divendres migdia a La Ser, moderat per Maitane Moreno i que ha comptat amb la participació dels caps de llista de les cinc candidatures amb possibilitats: Teresa Palmer (PP), Pere Joan Pons (PSOE), Mateu Matas, Xurí, (Sobirania per a les Illes), Juan Pedro Yllanes (Units Podem MÉS) i Fernando Navarro (Ciudadanos).

El segon flaix correspon al debat al Canal 4. En aquest cas hi participaren: Miquel Ramis (PP), Pere Joan Pons (PSOE), Mateu Matas, Xurí, (Sobirania per a les Illes), Antoni Verger (Units Podem MÉS) i Fernando Navarro (Ciudadanos).


El tercer flaix ens mostra la reunió entre el president de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu i el candidat de Sobirania per a les Illes, Mateu Matas, Xurí, que li ha expressat l'agraïment per tants d'anys de lluita i compromís de l'entitat. Sobirania per a les Illes ha estat l'única candidatura que s'ha volgut reunir amb l'Obra Cultural Balear.

El quart flaix ens mostra alguns dels candidats del PP que han aprofitat les darreres hores per visitar Fornalutx i expressar el seu suport al Correbou que es fa en aquesta localitat.

El cinquè flaix ens transporta a diumenge després d'haver votat. Unidos Podemos proposar «fer cerveses».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.