Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI denuncia un complot

4104
Miquel Gelabert, secretari general de l'STEI, confirma un complot contra el sindicat. | @STEI

«Les organitzacions sindicals CCOO, UGT, USAE, SATSE i Simebal han planificat un complot contra l’STEI Intersindical a l’hora de la designació dels delegats de prevenció de l’IB-Salut». Aquesta és la contundent afirmació que fa el secretari general de l'STEI, Miquel Gelabert, després d'haver-se celebrat les eleccions sindicals a les diferents Juntes de Personal de l’Ib-Salut i en ple procés de designació dels delegats de prevenció que els correspon a cada una de les formacions sindicals.

L'STEI cita diversos casos en que es posa de manifest la marginació dels seus delegats. A l'Hospital de Son Espases, els vuit delegats sindicals corresponents, s’han repartit entre aquests cinc sindicats.

A l'Hospital de Manacor un dels cinc delegats de prevenció que corresponen a la Junta de Llevant ha estat designat per a CCOO, sindicat que no va obtenir representació (0 delegats) a aquesta Junta de Personal. L’STEI ha quedat, un altra vegada, sense delegat de prevenció, malgrat tenir tres membres a la Junta de Personal.

L'STEI anuncia que posarà una demanda contra l’acord de designació dels delegats de prevenció que ha pres la Junta de Personal de Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.