Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

El Pi denuncia la «deixadesa municipal» de Can Pastilla

4726

El Pi denuncia la «deixadesa municipal» de Can Pastilla.

UH-Arxiu

El Pi de Palma ha denunciat la «deixadesa municipals» en la qual es troba, segons el seu parer, la zona de Can Pastilla. La formació reclama l’habilitació com a aparcament d’un solar de la zona;  una millora de les places i les voravies i la instal·lació de l’enllumenat i voreres del camí de Can pastilla al Coll d’en Rabassa.

El Pi considera que un dels principals problemes de Can Pastilla és la manca de places d’aparcament que afecta sobretot als veïnats de la zona. La formació proposa que s’habiliti i acondicioni el solar buit que hi ha al costat de les oficines de Correus. El Pi Palma té constància que només falta que l’ajuntament atorgui una llicència que no arriba, motiu pel qual es demana «celeritat».

«La manca d’interès crònica per part dels diferents governs de l’ajuntament de Palma ha desembocat en la deixadesa actual d’un dels principals motors econòmics de la ciutat com és la zona de Can Pastilla», ha explicat la formació. «La situació d’abandonament de Can Pastilla no es limita a la manca d’aparcament. Les arrels dels arbres han fet malbé l’asfalt de la plaça, les voreres dels carrers també necessiten ser arreglades, els segueixen bruts, i tot i tenir l’espai encara no s’ha fet una zona esportiva que els veïnats fa anys que reclamen», han afegit.

Voreres

El Pi, a més,  ha reclamat que s’instal·li una vorera a la carretera que va de Can Pastilla al Coll d’en Rabassa perquè la gent encara ha d’anar per la carretera. «A més a més és necessari posar-hi un enllumenat en condicions perquè a un tram perillós on n’hi ha voravia, a més, s’hi ha de passar a les fosques», ha conclòs. 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris