Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma arreglarà els patis de sis escoles el curs vinent

4740
Al col·legi de Sa Indioteria s'efectuarà la reposició del paviment del patí d'infantil. | CAIB

L'Ajuntament de Palma invertirà 485.000 euros a arreglar els patis de 6 centres escolars en els pròxims dos anys als quals s'han de sumar els 763.500 euros que s'han invertit a pintar altres 25 centres.

En total, l'Ajuntament destina 1,3 milions d'euros en el manteniment i millora dels centres escolars de Palma, als que s'han de sumar els 1,25 milions d'euros aportats pel Govern a través de l'IBISEC per a obres estructurals als centres d'ensenyament de la ciutat.


Obres previstes per al 2016

CEIP El Terreno: reposició del paviment del patí d'infantil
Coll d'en Rabassa: reposició del paviment del pati i sanejament

Centre Joan Miró: Reposició del paviment del pati, pistes i creació d'una zona verda al pati de primària
Camilo José Cela: Reposició i condicionament del paviment a la zona de pistes.

Obres previstes per al 2017

Joan Miró i Camilo José Cela: Segona fase d'obres
CEIP Santa Isabel: Reposició del paviment del pati i sanejament
CEIP Sa Indioteria: Reposició del paviment del patí d'infantil

El nou contracte de manteniment

D'altra banda, es crearà la figura de l'auxiliar de manteniment «per agilitzar la resposta i donar solució immediata als problemes». El nou contracte de manteniment de les escoles té una durada de quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo dos més, i un pressupost de 9.589.843,93 euros, a raó de 2.397.460,77 € cada any. Això suposa un augment de 768.920 euros cada any; és a dir, 3% en relació amb l'anterior acord.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que la inversió es realitza escoltant els professionals dels centres. En aquest sentit, Moll s'ha reunit amb les direccions de tots els centres escolars per atendre les necessitats i planificar les obres.

El batle de Palma, José Hila, ha anunciaat que «seguirem avançant, perquè l'educació, l'ensenyament públic i de qualitat, és un servei essencial» i que «després de quatre anys, molts de centres escolars havien de menester mà de metge, perquè a l'anterior legislatura es va precaritzar l'atenció als centres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.