Setmanari d'informació local - 138 anys

Esporles rebrà 12.000 euros per a l'impuls del medi ambient

4836
L'Ajuntament d'Esporles és l'únic municipi que va sol·licitar aquesta subvenció. | Ajuntament d'Esporles

L'Ajuntament d'Esporles rebrà una subvenció de 12.189 euros per al Projecte d'optimització de la recollida de la fracció orgànica al municipi, en el marc del Pla d'Impuls al Medi ambient (PIMA).

Segons la portaveu del Govern, Pilar Costa, es tracta d'una ajuda que es va establir el 16 d'abril de 2015 a la Conferència Sectorial de Medi ambient del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, en què es va aprovar una transferència a les comunitats autònomes per a l'execució d'actuacions emmarcades en el Pla d'Impuls al Medi ambient de Residus, valorada en 8,2 milions d'euros.

L'Ajuntament d'Esporles és l'únic municipi que va sol·licitar aquesta subvenció.

Actuacions finançades

Entre les actuacions objecte de finançament es preveia una línia en matèria d'actuacions de foment del compostatge valorada en 4,1 milions d'euros per a l'adquisició de poals de 10 litres per a la separació de la fracció orgànica; borses compostables de 10 i 120 litres i tasques de comunicació i sensibilització.

Vidal s'absté de participar en la tramitació

D'altra banda, de conformitat amb la normativa aplicable, per a la concessió d'aquesta subvenció és competent el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, qui s'ha abstingut de participar en la tramitació del procediment atès que és també regidor de l'Ajuntament d'Esporles, entitat beneficiària de la subvenció.

Vidal ha comunicat aquesta decisió al Consell de Govern i ha delegat l'exercici de la competència en la secretària general de la Conselleria, a qui se li ha atorgat l'autorització prèvia per concedir la subvenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.