Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre i litoral de Palma ja disposen de xarxa wifi gratuïta

El batle de Palma, José Hila, ha presentat aquest dimarts la xarxa de wifi gratuïta que l'Ajuntament està desenvolupant al centre i litoral de la ciutat, que serà «la més gran d'Europa i una de les més importants del món», amb la col·laboració de la Policia Local; IMI; UIB i Autoritat Portuària.

Hila ha explicat que l'estimació és que es connectin 10 milions de dispositius únics anuals a partir de final d'any, quan la cobertura estigui finalitzada.

«Sense cost per a Cort»

Es tracta d'una col·laboració publicoprivada amb l'empresa Mallorca Wifi, que gestionarà la publicitat, de manera que aquest nou servei no tindrà cost per a Cort o per als ciutadans.

«Servei al ciutadà i posició turística»

El batle ha destacat que l'Ajuntament de Palma ofereix un servei de qualitat al ciutadà. D'altra banda,segons Hila, «el wifi gratuït té un potencial extraordinari de difusió dels atractius turístics de Palma, perquè cada turista pot ser un prescriptor de promoció de la ciutat: fa fotos, les penja a les xarxes socials i suposa una recomanació immillorable a tots els seus contactes».

Zones amb xarxa wifi

La xarxa wifi s'està desenvolupant en tres fases a diferents zones:

Fase1. Passeig del Born, passeig Sagrera, Antoni Maura, parc de la Mar i zona de la Seu. Està completada, ja funciona al 100%.

Fase 2. Comprèn tota la façana marítima, des del Palau de Congressos fins al dic de l'Oest, a més de la Rambla, el carrer de la Unió i l'avinguda de Jaume III. Es troba al 60%.

Fase 3. S'amplia a la zona comercial de la plaça d'Espanya, plaça Major i carrer de Sant Miquel, així com al centre històric i a la plaça de Cort. Al 70%.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.