Setmanari d'informació local - 138 anys

Destitueixen un director general de Calvià després que fos acusat de 'mobbing'

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha signat el decret de cessament del director general de Participació Ciutadana i Joventut, Juan Antonio Marcos, que havia posat el càrrec a la disposició del primer edil, en el marc d'un procés de reorganització.

Rodríguez, que va signar dilluns el decret, agraeix a Marcos els serveis prestats, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

El cessament s'emmarca «en un procés intern i en un moment dereorganizació per donar un nou impuls a les polítiques de participació i joventut, després d'haver-se posat unes bases per consolidar aquestes polítiques en el municipi de Calvià», ha indicat el consistori.

Marcos va ser nomenat director general l'agost de 2015.

Cal recordar que en un article publicat a la revista Na Morruda, del sindicat STEI-i a l'ajuntament de Calvià, es parlava d'un possible cas d'assetjament laboral al departament municipal de Joventut.

També l'Associació d'Ajuda per Assetjament Moral en el Treball (Anamib) havia dirigit un escrit al batle Alfonso Rodríguez Badal i al departament de Personal, en la qual denunciava la «pressió laboral tendenciosa que ha motivat que dues treballadores estiguin de baixa i tres empleats més s'hagin vist obligats a canviar el seu lloc de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.