Setmanari d'informació local - 138 anys

Camps de treball en defensa de la naturalesa i la cultura ecologista arrelada a sa Dragonera

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, han visitat aquest dijous els voluntaris que han participat en el darrer camp de treball d'aquest estiu, que s'ha dut a terme en el municipi d'Andratx i s'han desplaçat amb vaixell fins a la Dragonera per posar el punt final a les jornades de voluntariat.

Aquest estiu IBJove ha recuperat un total de sis camps de treball, entre els quals s'hi inclou el camp de treball del municipi d'Andratx. Aquest s'ha dedicat a la naturalesa i la cultura, i s'ha encarregat de promoure l'activitat de recuperació de l'illa de sa Dragonera, així com la neteja de les platges i el posterior estudi de l'origen dels plàstics.

Altres activitats que s'hi han desenvolupat són la neteja i el condicionament de les talaies d'Andratx, així com la recuperació agrícola i forestal de la finca de la Trapa.

En aquestes activitats, gestionades pel GOB, participen, del 16 al 30 d'agost, 16 joves voluntaris procedents de set comunitats autònomes: Astúries (2 voluntaris), Cantàbria (2), Andalusia (1), Extremadura (3), La Rioja (2), València (1) i les Illes Balears (2).

Des del Govern ressalten que la tasca que fan els voluntaris va més enllà dels treballs de conservació: prenen consciència del símbol de lluita ecologista de que és sinònim sa Dragonera per a Mallorca, i per això els voluntaris aprenen la seva història: qui vivia, què feien i què s'hi pot trobar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.