Setmanari d'informació local - 138 anys

El comitè d'empresa de l'EMT denuncia subcontractacions de treballadors

El comitè d'empresa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha denunciat aquest divendres subcontractacions de treballadors realitzades sense oferta pública d'ocupació i ha protestat contra el silenci per part del director gerent entorn d'aquesta qüestió, denunciada davant la Inspecció de Treball fa més de vuit mesos.

Així s'ha expressat la presidenta del comitè, Isabel Serra Segòvia, en un comunicat difós per USO en el qual Serra critica l’«actitud» del director gerent, Mateu Marcús.

Segons el comitè d'empresa, la direcció de l'EMT està duent a terme «subcontractacions de treballadors per a departaments de cobradors i informàtics, en contra de les polítiques que defensen els seus discursos i externalitzant cada vegada més departaments d'EMT-Palma».

A més, «tot això es du sense la consegüent oferta pública d'ocupació, ocultant aquestes actuacions al comitè d'empresa i a la resta de la societat, incomplint la transparència que tant prediquen i faltant a l'acord del bon govern aprovat pel ple de l'Ajuntament».

Pasotisme
D'altra banda, Serra ha denunciat el «pasotisme» de Marcús sobre aquesta qüestió, ja que assegura que no ha contestat als seus escrits pel que el comitè va acudir a la Inspecció de Treball.

No obstant això, el comunicat del comitè d'empresa critica la «lentitud» d'aquest organisme posat que la denúncia du en curs més de vuit mesos sense contestació.

Per tot això, el comitè d'empresa ha decidit demanar una audiència en el pròxim ple de l'Ajuntament per a denunciar aquestes polítiques davant el batle. Així mateix, el mateix dia a les 10.00 hores tindrà lloc una concentració dels treballadors d'EMT-Palma en la Plaça de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.